Política de venda2018-11-23T12:01:42+00:00

Política de venda

Nom comercial: SHOKOLAD
Nom Propietari: Christian Baquero Gil
Domicili Social: C/MAYOR, 28 (Local), 08172 – SANT CUGAT DEL VALLES
CIF / NIF: 46624766V
Telèfon: 619284852
e-Mail: christianbgil@hotmail.com
Nom de domini: www.shokolad.cat

Tots els productes d’aquesta botiga han estat elaborats de forma artesanal pels millors obradors de Catalunya i segueixen estrictes controls de qualitat, així com els processos i els nostres proveïdors. No dubti en contactar-si tingués algun problema amb el producte.

Pagaments

La gestió del pagament es realitza en un lloc segur.

Mètodes de pagament acceptats:

– Targeta de dèbit / crèdit
– PayPal (inclou pagament amb targeta de crèdit / dèbit Visa, Mastercard, Discover, American Express)
– Ingrés / Transferència bancària

No necessites tenir un compte de PayPal. Quan selecciones pagament per PayPal al carret, quierochocolate.com et porta a la plataforma de pagament segur de PayPal i aquí hauràs de triar l’opció de pagar amb la targeta de crèdit o dèbit.

El pagament per transferència té un termini de 5 dies després d’haver realitzat la comanda. Un cop passat aquest temps, les comandes pendents de pagament estaran subjectes a cancel·lació.

Enviaments

Els articles són enviats des de Sant Cugat del Vallès, Espanya. A partir de setembre i fins al juny, els dilluns no es realitzen lliuraments per evitar que la mercaderia es quedi en els magatzems de la missatgeria tot el cap de setmana.

El termini mínim normalment és entre 48hs i 72hs hàbils encara que pot variar segons la demanda.

Garantim que cada comanda és enviat per missatgeria en el període establert per a ser lliurat a la data seleccionada en fer la comanda però no podem garantir que la missatgeria no tingui incidències. El 96,4% dels demanat es lliuren a la data seleccionada però sempre pot haver alguna incidència; en aquests casos es lliurarà el següent dia hàbil.

Els lliuraments normals es realitzen de 8,30 fins a les 19: 00hs del vespre del dia seleccionat. No es pot seleccionar hora de lliurament.

No fem lliuraments a Canàries a causa dels múltiples problemes que ens han ocasionat, normalment generen unes despeses de duana que no hi ha forma de calcular abans d’enviar la comanda.

L’enviament gratuït a partir de 50 € és únicament per a enviaments dintre de la província de Barcelona i no inclou la resta de Península i Balears, pots veure el cost de l’enviament a les Illes seleccionant aquest tipus d’enviament en fer la teva comanda.

Important: Els productes destacats com “Disseny” i “Figures de xocolata” (Especialitats, mones de pasqua, …) no són possible enviar-medien missatgeria causa de la fragilitat dels mateixos, que no permet assegurar la seva recepció en estat òptim. Aquesta classe de productes seran recollits a la botiga física Shokolad, carrer Major, 28 – (08172) Sant Cugat del Vallès.

En el cas dels articles realitzats per encàrrec, el termini varia segons el temps de fabricació de cada article. El temps de fabricació s’especificarà amb el pressupost.

Packaging

Cada comanda serà enviat en una caixa preparada per al seu perfecte transport. Si l’embalum arriba en males condicions, no ho acceptis. Si arriba en bones condicions i el producte està amb algun dany nos-ho saber a shokolad.cat@gmail.com en un termini inferior a 24hs després del lliurament i adjuntant fotografies dels danys.

Devolucions

Si us plau, si tens algun problema amb la compra posa’t en contacte amb nosaltres el més aviat possible. Si no estàs satisfet amb la teva compra, posa’t en contacte amb nosaltres abans de deixar un vot negatiu, intentarem trobar una solució.

Per raons sanitàries no es poden acceptar devolucions de productes alimentaris, tot i això, si tens algun problema posa’t en contacte amb nosaltres el més aviat possible.

SHOKOLAD CLUB
  • Perquè sou amants del món de la xocolata!!!
  • Perquè posarem a la vostra disposició fantàstiques i dolces receptes !!!
  • Perquè podreu difrutar de promocions exclusives i ofertes especials !!!
  • Perquè us convidarem a les nostres presentacions !!!