Regals d´empresa Nadal 20182018-11-16T13:04:27+00:00

“ NO HI HA RES MILLOR QUE UN AMIC,
TRET QUE SIGUI UN AMIC AMB XOCOLATA ”

Charles Dickens

VEGEU EL NOSTRE CATÀLEG

Ens dediquem a la venda de regals d´empresa personalitzats i regals promocionals a Barcelona.

És amb aquest esperit que SHOKOLAD els fa arribar el seu catàleg per aquest Nadal, perquè no hi ha millors Festes que les que s’acompanyen de xocolata i amistat.

Sortits dels millors obradors, els presentem els nostres espectaculars torrons de xocolata, tant clàssics com de disseny, les nostres especialitats nadalenques i com no, les nostres varietats de bombons; tots fets de forma artesanal i original amb els millors ingredients i sempre sense oli de palma.

A més trobaran també productes sense gluten i sense sucre, ja no hi ha excusa, tenim xocolata per tothom!!!

Tot això, al costat de tot un ventall de productes de qualitat, acuradament seleccionats per poder crear la millor combinació per regalar a clients, treballadors o amics.

La filosofia de Shokolad és oferir-los productes artesanals de màxima qualitat per crear els detalls o regals que projectin la millor imatge de la seva empresa davant els seus clients o els treballadors.

Un detall dolç i original, pensat, amb productes de qualitat, sense cap dubte, sempre és recordat positivament i si a més, tenim la possibilitat de personalitzar amb la imatge de la empresa alguns d’aquests productes, encara millor.

Per això, Shokolad els convida a que vegin el nostre catàleg NADAL 2018, on trobaran aquests productes diferents, artesanals al mateix temps que originals i de màxima qualitat, perquè el seu regal sigui un èxit en tots els aspectes.

Amb l’afany de facilitar-los al màxim la seva elecció, els oferim un descompte especial segons volum a les comandes fetes abans del 25 de novembre i totes les comandes superiors a 120€ gaudiran d’enviament gratuït (dins àrea Barcelona) abans del 18 de desembre.

Estàs interessat en els nostres serveis?

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció de regals d’empresa personalitzats.
DEMANAR PRESSUPOST
SHOKOLAD CLUB
  • Perquè sou amants del món de la xocolata!!!
  • Perquè posarem a la vostra disposició fantàstiques i dolces receptes !!!
  • Perquè podreu difrutar de promocions exclusives i ofertes especials !!!
  • Perquè us convidarem a les nostres presentacions !!!